web suunnittelua ja grafiikkaaTeen yksilölliset, tyylikkäät, responsiiviset itsepäivitettävät WordPress kotisivut edullisesti.
alk. 400 eur.

Hinnasto >>

Ota yhteyttä lomakkeella >>  tai soita: 0443550905

Miksi valita WordPress? >>

 

Minulla on 10 vuoden kokemus www-sivujen tekemisestä eri julkaisujärjestelmillä. Nykyään keskityn WordPress sivuihin. Lisäksi olen opiskellut digimarkkinointia suorittamalla Googlen digimarkkinointi sertifikaatin.

Teen myös mm. 3d-mallinnusta SketchUpilla, verkkokaupan grafiikkan suunnittelua, esitteitä, bannereita, flyereita, www-sivujen päivitystä jne…

Ammatillinen tausta

Valmistuin tietokoneanimaattoriksi vuonna 2000. Animaatiota päädyin opiskelemaan, koska piirtäminen oli aina ollut lempipuuhaani.

Sen jälkeen päädyin työharjoittelun kautta tekemään www-sivuja, verkkokaupan grafiikkaa ja flash-animaatiota. Niitä töitä tein 7 vuotta. Olen ollut vahvasti käytännön kautta oppija ja työpaikoissa olen oppinut moninkertaisesti enemmän kun koulutuksissa.

Lisäksi olen tehnyt flash-presentaatioita, multimediakoostamista (e-opetus kursseja) ja ollut perustamassa verkkokauppaa, jolloin opin laajasti kaikkea verkkokauppaan liittyvää, mm. kävijäseuranta Google Analytics ja uutiskirjeiden teko tulivat tutuksi.

4 vuotta olen tehnyt 3d-mallinnusta SketchUp ohjelmalla. Tein kuvia toimitiloja markkinoivaan tiloja.fi-sivustoon. Mallinnuksista näki, missä kohtaa rakennusta on vapaa toimisto tai liiketila.

Lisäksi olen tehnyt eri työnantajille mm. www-sivuja ja animaatioita silloin kun en ole ollut yhdellä työnantajalla töissä.