Verkkosivut

Verkkosivut WordPressilla

Teen tyylikkäät, yksilölliset, responsiiviset eli kaikilla laitteilla toimivat ja itsepäivitettävät WordPress verkkosivut.

laptop-2434393_1920

Lisää kävijöitä sivuille hakukoneoptimoinnilla 

Tekemiini sivuihin tulee aina hakukoneoptimointi lisäosa Yoast SEO, joka auttaa optimoimaan sisältöä hakukoneita varten. Lisäosa neuvoo, mitä sisällölle kannattaa tehdä, jotta kävijöitä tulisi enemmän Googlesta.

Lisätietoa hakukoneoptimoinnista >

seo

WordPressin lisäosat

WordPress verkkosivuille saa myös lisäosia kaikkiin tarpeisiin, joilla saa lisättyä sivuille monenlaista toiminnallisuutta kuten esimerkiksi:

  • Woo Commerce verkkokaupan
  • ajanvarausjärjestelmän
  • kuvagallerioita
  • lomakkeita
  • sisällön rakennus lisäosia
  • sivujen nopeutta lisääviä lisäosia
  • sosiaalisen median kuvakkeet
  • kävijäseurannan, josta käy ilmi mistä lähteistä sivuila kävijät tulevat

WordPressin lisäosat ovat ilmaisia, mutta niistä on saatavilla myös maksullinen versio, joissa on enemmän ominaisuuksia. Koska WordPress on alunperin suunniteltu blogialustaksi, niin myös blogi, tai vaikkapa Ajankohtaista osio on helppo lisätä sivuille.

WordPress verkkosivujen eri käyttäjätasot

WordPress sivuilla voi olla monta käyttäjää, joilla voi olla erilaiset oikeudet tehdä sivuilla asioita.

Pääkäyttäjällä (administrator) on täydet oikeudet. Hän voi hyväksyä tai poistaa käyttäjiä. Hän voi muokata verkkosivujen asetuksia, hallinnoida lisäosia ja muokata sivujen ulkoasua.

Tilaajalla (subscriber) on oikeus lukea, kommentoida ja  muokata omaa profiilia

Avustajalla (contributor) on lisäksi oikeus kirjoittaa artikkeleita, mutta ei oikeutta julkaista niitä. Hän ei myöskään voi muokata artikkeleita julkaisun jälkeen. Hänellä on oikeus siirtää tiedostoja ja kuvia palvelimelle.

Kirjoittajalla (author)on oikeus myös julkaista itse kirjoittamiaan artikkeleita. Hän voi myös siirtää tiedostoja ja kuvia palvelimelle.

Päätoimittajalla (editor) on artikkeleiden kirjoittamisen lisäksi oikeus julkaista, muokata tai poistaamyös muiden kirjoittamia artikkeleita. Hänkin voi siirtää tiedostoja ja kuvia sekä artikkeleiden lisäksi kiroittaa ja muokata myös sivuja. Hänellä on oikeus moderoida ja poistaa kommentteja